fashion days oferte si promotii
sevensins oferte si promotii

marți, 1 octombrie 2013

Un vin pe zi - Ziua buna are vinul ei

By Unknown   Posted at   marți, octombrie 01, 2013   vinuri alese No comments

Alege un vin pe zi. Un vin deosebit la un pret deosebit


Ai probleme? Viata e grea? Te simti vlaguit?... Foarte nasol! Norocul nu e de partea ta. Ei bine, cred ca sti ce ai de facut... Alcoolul este solutia! Da, ai citit bine, alcoolul e exact ce ai nevoie. Si daca viata ta e frumoasa si n-ai probleme, totul merge bine si simti nevoia sa arati lumii cat de fericit esti, tot alcolul este solutia!

A, nu... nu ma intelege gresit, ma refer la alcool consumat cu responsabilitate si cu masura, un pahar pe zi, dupa cum recomanda si doctorul. Calmeaza sufletul si ingrijeste ranile.

Si ce poate fi mai bun si mai nobil decat un vin bun (si aici nu ma refer la tentativele de vin gasite in majoritatea supermarket-urilor sau la vinul facut din pastile dupa cum se mai practica pe la noi). Nimic nu se compara cu degustarea unui vin deosebit, pur, din struguri, alb sau rosu, chiar roze, sec sau dulce, demidulce sau demisec , dupa preferite.

Cu toate ca pot sa apreciez un vin bun trebuie sa recunosc faptul ca nu nu stiu prea multe despre vinuri. Cand vreau sa iau un vin din supermarket stau in fata rafturilor pline de vin si nu stiu ce sa aleg. Sticle de forme interesante si care iti atrag privirea, etichete cu sclipici sau dimpotriva, etichete ce par vechi, ba chiar prafuite, cat despre gust...pe toate scrie ca sunt cele mai bune.

Ei bine, eu a trebuit sa ma obisnuiesc cu ideea ca nu o sa fiu niciodata un fin cunoscator al "licorii lui Bahus" dar ma bucur ca am gasit un site unde pot sa gasesc sugestii  de la cunoscatori, despre vinuri alese, care, pe deasupra, sunt si la oferta, ba chiar, unul pe zi.
Ziua buna are vinul ei

Un vin pe zi e recomandarea mea de azi. In fiecare zi un vin nou (bine, cred ca se mai si repeta, altfel nu vad de ce ai avea optiunea "Anunta-ma cand reapare acest vin"), vezi ce spun pasionatii de vin, citeste descrierea si alege cu ce vin vrei sa delectezi azi. Alege mai bine doua ca sa ai si transport gratuit. Si te simti boier si sofisticat, la tine acasa (dar nu neaparat singur), fara prea multa bataie de cap.

Azi avem: Lamuri 2011 - Tenuta Regaleali

E un vin “negru”, intens, ca sangele fierbinte al Siciliei. Are note de afumatura, ienibahar si condimente exotice, iar in ciuda gustului plin de fructe (pruna, mure), are o aciditate si o prospetime deosebita. Editia din 2010 a fost recompensata cu 91 de puncte Parker.

Eu unul stiu ce fac asta seara. Si daca nu ai rabdare pentru un nou vin in fiecare zi, poti sa il iei intotdeauna direct din magazin.  Noroc!

Autorul este un consumator obisnuit, avid dupa reduceri si promotii gasirea unui chilipir.

Despre autor

Mai presus de toate sunt un consumator obisnuit. Nu ma dau banii afara din casa si din cauza asta sunt foarte atent la tot ce cumpar. Lucrez in IT si ma pasioneaza gadget-urile si tehnologia dar acord la fel de multa importanta la alegerea oricarui alt produs. Imi place sa ma documentez cu grija inainte sa fac o alegere si vreau sa impartasesc aceste alegeri cu voi.

View all posts by: Consumator Avizat

0 comentarii :

Tu ce parere ai?

Back to top ↑
Connect with Us

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

© 2013 Consumator informat . WP Mythemeshop Converted by BloggerTheme9
Blogger templates . Proudly Powered by Blogger .